top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRosalie

Borstvoedingbh

Sinds begin dit jaar begon ik op Facebook en Instagram Famke C. te volgen. Een jonge onderneemster met een passie voor borstenhouders in alle maten en vormen. Ondanks dat door de Corona de opening, begin maart meende ik, in het water viel loopt deze zaak als een trein en zoveel dames worden er met veel enthousiasme geholpen. Door het enthousiasme, reacties op facebook en de voor/na foto’s wist ik één ding: hier wilde ik heen voor een goede voedingsbh!Zo gezegd, zo gedaan. Via instagram maakte ik vorig weekend een afspraak aangezien ze op dit moment alleen op afspraak werken en ik kon vandaag al terecht! Na een rondje door de ruime winkel te hebben gelopen was het mijn beurt voor de pashokjes.


Mijn wens was een goed zittende voedingsbh die naast functioneel ook best sexy mag zijn.

Degene die ik droeg heb ik gekocht met mn tweede zwangerschap maar merkte dat deze niet lekker zat. Ook met slapen vind ik het fijn om wat aan te hebben ter ondersteuning. Anders hangt alles zo naar één kant.


Snachts bh dragen raadde Sigrid mij echt af en kwam met een niet sexy, huidskleurige top aan dir gemaakt was van bamboe. Voor de nacht is dat prima maar voor overdag wilde ik wel wat mooiers. Een huidskleurige, voorgevormde heb ik gepast en daarna een niet voorgevormde zwarte kanten. Dat was precies wat ik zocht!


Tevreden met de zwarte kanten voedingsbh en de huidkleurige top verliet ik de winkel. De juiste BH zorgt voor een comfortabele pasvorm en goede ondersteuning van je borsten.Wist je dat velen niet de juiste maat dragen? Zo droeg ik 80E en dat is nu 80G. “Een D-cup zegt niks over de grote van je borsten. Pas in combinatie met de omvang kan je er iets zinnigs over zeggen “, aldus Sigrid.


“Laat je eens goed adviseren, opmeten zonder ouderwets meetlint maar met behulp van pasbh’s en vind jouw ideale cupmaat en pasvorm”.

Ik ga hier veel plezier van hebben!


47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page