top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRosalie

De betekenis van mijn naam van mijn blog

Dag 2


Na de geboorte van Olivier (2018) ben ik begonnen met mijn eerste blog. Ik kwam erachter dat mijn interesse in natuurlijk ouderschap iets was waarover ik anderen wou informeren en inspireren. Ik ging naar de Ouders Natuurlijk beurs en voelde dat dit veel meer bij mij paste dan een commerciële babybeurs. Alhoewel ik in mijn omgeving niemand kende die wasbare luiers en een draagzak gebruikte, ben ik op een natuurlijke beurs ook weer een vreemde eend in de bijt. Ik ben niet bepaald een hippie of geitenwollensok maar heb wel interesse in natuurlijke producten. Ik zoek mijn eigen weg, wat bij mij en ons gezin past.


Afgelopen augustus zijn mijn man en ik geregistreerd partnerschap aangegaan en hen toen zijn achternaam aangenomen zodat we allemaal dezelfde achternaam hebben. Mijn eigen naam is Eier. Een naam dat altijd verkeerd geschreven wordt en mijn nieuwr achternaam hoef ik nooit te spellen of te herhalen.


Omdat ik als Eier ergens heenga of erbij hoor leek het mij logisch dat het Eierbij werd. Je kunt het lezen Eier Bij; (Rosalie) Eier die erbij is/was. Of als Ei Erbij; een ei erbij. Soort van grapje / eigenspot.


Wat is jouw blog naam? Zet deze in de comments en ik zal je volgen.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page