top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRosalie

De inhoud van mijn luiertas

Dag 5

Nou ja, mijn luiertas... Het was de luiertas van Olivier en nu is het de luiertas van Josephine. Vandaag is zij naar de gastouder geweest en de inhoud is dus gebruikt of leeg. De inhoud verschilt wel waar of hoelang we ergens heen gaan. Als we langer weg gaan moeten er meer wasbare luiers mee, net als doekjes.


Op een dag als deze heb ik bij het inpakken van de luiertas 5 prefolds van Imagine Baby ingepakt. Deze zijn te combineren met de overbroekjes van Blueberry Diapers . Één hiervan is One Size en de ander is Newborn aangezien Josephine deze beiden (nog) past. Uiteraard breng ik haar ook met een luier (prefold en overbroekje) en zo heeft de gastouder in totaal dus drie overbroekjes. Mocht er eentje vies worden dan zijn we reserves. De prefolds worden vast gemaakt met een snappi, de “nieuwe” veiligheidsspeld, waarvan ook een extra in de tas zit. De vieze, gebruikte luiers kunnen in de wetbag van Thirsties . Hieraan hangt een mini wetbag van Planet Wise (ook wel sandwichbag genoemd) voor de vochtige wasbare billendoekjes. Mocht ze nou wel lekkage hebben gekregen dan zit er een compleet schoon setje kleren in de tas zodat Josephine weer tip top eruit kan zien. De glazenfles van Natursutten en Philips Avent bewaarbakje had ik vanochtend gevuld meegegeven met afgekolfde melk zodat Josephine volledig borstvoeding kan krijgen zolang de productie optimaal blijft. Een hydrofiele doek voor je het spugen zit ook in de luiertas. In het oppasboekje van Pauline Oud schrijf ik hoelaat ze gegeten heeft en onze gastouder schrijft weer een stukje erin hoe de dag is verlopen.


Mocht je benieuwd zijn naar de luiertas, deze is gewoon van het Bambino, het eigen merk van Kruidvat . 3 jaar geleden gekocht voor slechts €9,99 en hij ziet er nog steeds super uit. Dat was echt een goede koop!


Wat voor luiertas heb jij voor je kindje(s)?

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page