top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRosalie

Feestelijke opening BSO Boarterhiem

Na maanden van voorbereiding en klussen is vandaag de officiële opening van de voor -en naschoolse kinderopvang van Boarterhiem, gerund door Nienke van den Berg en haar team met enthousiaste medewerksters.

Een aantal jaar geleden trok zij de stoute schoenen aan en begon een kinderopvang van 0-4 jaar in het bejaardenhuis Leppehiem in Akkrum. Jongen kinderen en (eenzame) ouderen verenigen door middel van leuke gezamelijke activiteiten bleek de gouden combinatie voor zowel jong als oud.


Met de uitbreiding van het kinderdagverblijf met voor -en naschoolse kinderopvang kunnen de kinderen na hun vertrouwde tijd bij het Boarterhiem uit school ook bij hun terrecht. Een gezellige stamtafel waar limonade met koek gegeten kan worden of uitgebreid geknutseld kan worden.


De kinderen (en ouders) konden vandaag vrijblijvend een kijkje nemen bij de nieuwe voor -en naschoolse kinderopvang en lekker een cakeje versieren, springen op het springkussen of knuffelen met het huiskonijn. Naast de combinatie ouderen en kinderen is er ook nog de mogelijkheid met halen/brengen naar de zwemlessen.

Ben je enthousiast geworden van deze unieke opvangmogelijkheid, dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met het Boarterhiem.


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page