top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRosalie

GETEST: Baby Spa

Vorig jaar eind oktober ben ik voor het eerst met Josephine naar een babyspa geweest. De massage en het gewichtloos ronddobberen maakt haar heerlijk ontspannen en was voor de herhaling vatbaar.


Nu kwam ik op Instagram een nieuwe Babyspa tegen en dat was Mevrouw Pollewop in Beetsterzwaag. Samen met mijn collega Inka en haar zoontje Kasper hebben we een vriendjes date gepland, heel eenvoudig en online te boeken. Een paar weken gingen er overheen en vandaag was het zo ver! Mevrouw Pollewop was eenvoudig te vinden en we werden vriendelijk ontvangen met koffie en wat lekkers door Mevrouw Pollowop, oftewel Daisy. Na een uitleg welke verschillende floats er waren mochten onze kindjes worden uitgekleed en kregen ze een korte massage van hun mama’s. De druivenpitolie werd eerst even getest en zodra deze goed was, kon het masseren beginnen. Daisy deed dit voor bij een pop en wij konden het doen bij Kasper en Josephine. Ze vonden het fijn en kregen hierdoor veel zin om te badderen. De nekring werd omgedaan en hierna mochten ze in het warme bad. Eenmaal beiden erin gingen de bubbels en lampjes aan en konden zij lekker ronddobberen en wij ervoor zitten en foto’s van onze liefjes maken. Metname Kasper maakte er een mooi waterballet en na een tijdje begonnen ze wat moe te worden. We kregen alle tijd om ze weer aan te kleden en ondertussen maakte Daisy alles schoon (en droog) voor de volgende gasten. Eenmaal aangekleed konden wij nog even rustig zitten om de kleintjes eten te geven alvorens zij weer moe en voldaan de auto in mochten.


Bedankt Mevrouw Pollewop voor de positieve ervaring en hopelijk kunnen we voordat ze een jaar worden nog een keertje komen floaten.


Wil jij nou ook zo’n leuk, coronaproef uitje met je kleintje? Check de website van Mevrouw Pollowop voor de beschikbaarheid en het reserveren.

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page