top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRosalie

Hello sunshine!

Nou daar is hij eindelijk dan! Wat heb ik hem gemist. Jij ook?! Heerlijk weer buiten leven, schuifpui open en opnemen die zonnenstralen! Vergeet je daarom ook niet in te smeren. Maar wat is nou goede zonnenbrand? Chemische of fysische filters, wel of geen witte waas, spray of olie? Laten we voorop stellen dat geen zonnenbrand gebruiken sowieso een slecht idee is dus wat je keuze ook is, gebruik zonnenbrand!


Afgelopen dinsdag heb ik bij Mens & Kinders gekozen voor Sole Mamma factor 30 van Linea MammaBaby . Een zonnenbrand uit Italië die geen witte waas geeft, zeer geschikt is voor de gevoelige huid en bescherming biedt tegen UVA en UVB. Wat ik ook belangrijk vind is dat deze niet getest is op dieren, kleurstof-vrij, parabenen, sodium laureth sulfaat-vrij en natriumlaurylsulfaat-vrij. Perfect voor mama en kind! De handige spray verneveld fijn en de zonnenbrand is goed uitsmeerbaar. Bovendien geen witte waas! Mijn vorige zonnenbrand was geen succes omdat deze moeilijk uitsmeerbaar was en juist wel een witte waas achter liet. Dat waren dus harde eisen voor de aanschaf van Sole Mamma.


Denk je, waar heeft ze het toch allemaal over met die chemische en fysische filters? Dr. Jetske Ultee heeft hier een uitgebreide blog over geschreven en staat op haar website onder Zon —> Zonnenbrand.


https://www.dr-jetskeultee.nl/hulp-bij-de-keuze-van-je-zonnebrandcreme/

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page