top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRosalie

Het begin...

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2018

Lange tijd over na gedacht en dan is het er nu echt van gekomen. Ik kreeg al vaker de opmerking waarom ik geen blog zou beginnen. Maar ja waarin? Er is al zoveel keus op het wereld wijde web en wat zou mijn blog voor een toevoeging daar aan hebben.


Mijn interesses, zoals de banner al zegt; kids, lifestyle & food.


Waarom heb ik hiervoor gekozen?

Tijdens mijn tweede zwangerschap ben ik mij meer gaan verdiepen in geboorte en baby. Als je in verwachting bent van je eerste kindje dan wordt je overspoeld met informatie en goede bedoelde meningen van andere moeders.


Ik weet nog heel goed dat wij voor het eerst naar een babywinkel toegingen om wat spulletjes te kopen voor de spruit. Alles is nieuw en daar spelen verkopers mooi op in. Bangmakerij met een speciaal matrasje. Dat hebben we niet gedaan.

Ik heb interesse in duurzame en natuurlijke producten en dat wilde ik graag meer gaan gebruiken bij ons tweede kindje. Op de zwangerschapsbeurs in Steenwijk was ik erg nieuwsgierig naar wasbare luiers. Hierover heb ik informatie gekregen en ben zo begonnen met een huurpakket wasbare luiers. Naast wasbare luiers heb ik ook wasbare billendoekjes aangeschaft en zo ben ik verder gegaan. Natuurlijke verzorging, ergonomische draagzak, strikmutsjes en zo nog wel meer dingetjes. Uiteraard meer informatie hierover ga je in volgende bloggen lezen :-).


Naast kids en lifestyle ben ik ook gek op eten. Niet alleen opeten maar ook in eten maken. Ik kook graag en doe dat het liefst voor anderen. Ik probeer iedere week iets nieuws te maken. Recepten zoek ik op, geef er vaak m'n eigen twist aan. Vaak is het een succes, soms ook niet en dan eten we dat dus ook niet meer. Ook in volgende blogs zal ik je blij maken met leuke recepten en de bereidingswijze.


Zullen sommige onderwerpen toch buiten de boot vallen? Vast en zeker maar ook deze krijgen een touw zodat deze worden vastgemaakt aan de boot.

Met mijn blog hoop ik dat je kan inspireren in welke keuze je dan ook gaat maken.

Een nieuwe blog en sneak peaks zal ik aankondigen op Instagram.


Lieve groetjes Rosalie


81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page