top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRosalie

Mijn 5 leukste shoptips voor handmade with love

Dag 7


Ik vind handgemaakte kinderkleding echt ontzettend tof. Ik denk dat het komt omdat ik zelf dit niet kan maken. Op Instagram volg ik een hoop van deze profielen en de ene maakt nog mooiere dingen dan de ander. De kleding wordt duurzaam geproduceerd en met zorg naar je verstuurd. Ik word altijd zo blij van dit soort pakketjes. Dus steun kleinschalige ondernemingen, volg ze, like en deel ze, en ze worden blij van jouw bestelling!


Sweet and Small (@sweet.and.small )

Irene maakt newbornkleertjes van de fijnste kwaliteit en de liefste printjes tot en met maat 68. Overslagshirtjes, broekjes, boxpakjes met bijpassende haarbandjes of mutsjes. Alles is te combineren. Gevestigd in Zwolle.


Dots & Stars (@dotsandstars.nl )

Teunie en Anneke (moeder en dochter) werken zoveel mogelijk met biologisch katoen en met oekotex label. Alles wordt met veel liefde en plezier gemaakt. Jurkjes, broekjes, boxpakjes, slabbetjes en shirts in maten tot en met 98. Naast babykleding vindt je ook baby accessoires in de webshop.

Gevestigd in Wierden


Rowlyn Kids (@rowlynkids )

Daphne maakt baby -en kinderkleding die je niet zo maar in standaard winkels ziet hangen. De kleding is verkrijgbaar tot en met maat 104 en wordt met zorg en liefde gemaakt.

Gevestigd in Den Bosch.


Zigzacht (@zigzacht )

Naast kinderkleding t/m maat 152 maken Nicolien en Marlies ook poppenkleding en babyuitzet. Hoe leuk is het om te matchen met je pop?! Ik kan niet wachten totdat ons meisje een poppenmoedertje is!

Gevestigd in Papendrecht.


Tistelief (@tistelief_by_maartje )

Onlangs ondekt en zo leuk! Maartje maakt handgemaakte turbans en sjaals tot (eerste) setje ondergoed voor zowel jongens als meisjes t/m maat 92. Weer eens wat anders dan een rompertje.

Onbekend waar gevestigd.

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page