top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRosalie

Mijn gezinssamenstelling

Dag 4


Mensen vinden het vreemd maar ik ken mijn man, Robin 🧑🏻‍🦲, al bijna mn hele leven. Net als ik heeft hij op hetzelfde schippersinternaat gezeten waar ik ook vanaf mijn zesde levensjaar naartoe ging. We zaten op dezelfde groep en gingen naar dezelfde basisschool. Ik heb kinderfoto’s samen met hem. Hoe uniek is dat?!


Onze wegen splitsen op onze dertiende maar we contact hielden we altijd. Robin ging naar zee en ik naar de sneeuw. Toch kruisten onze wegen weer en sinds die tijd waren we samen. Nu ruim 10 jaar verder, wonen we in ons droomhuis 🏡 aan het water met onze drie kinderen 👦🏼🧒🏼👧🏻 en hond.


Florian💙 is in 2014 geboren en wordt in het voorjaar 7 jaar. In zijn mond een fietsenstalling maar uiterst sportief op het voetbalveld. Olivier💙 zag het levenslicht in de winter van 2018. Wat begon als een lief, schattig jongetje is nu, bijna 3 jaar verder, een echt deugniet. Hij laat het kaas niet van zijn brood eten. Ons kersje op de taart, Josephine💖, is in de zomer van 2020 geboren. Ze wordt gedragen door haar trotse grote broers en is een echte lachebek.


Wat is jouw gezinssamenstelling🧑🏻‍🦲👩🏻‍🦱👦🏼🧒🏼👧🏻🐕‍🦺?

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page