top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRosalie

Recente foto en 5 weetjes over mijzelf

Dag 1


Het leek mij leuk om met de #30dagenblogchallenge mee te doen. Ik begin al goed want dag 1 schrijf ik alweer op dag 2. Ik blog eigenlijk niet dagelijks want ik wil alleen wat bloggen als ik ook daadwerkelijk wat te melden heb. Ik hoop door middel van deze 30 dagen blog challenge dat ik jullie kan inspireren en informeren over mijn dagelijkse leven.


💛 Weetje 1 💛 Ik ben gek op snoep. I know niet gezond, maar het is echt een guilty pleasure. Winegums zoals sleutels en colaflesjes zijn mijn favoriet maar ook Maoam’s vind ik heerlijk. Eerlijk gezegd zijn we hier in huis allemaal gek op snoep en daarom haal ik het niet te vaak. Het komt altijd op.


💛 Weetje 2 💛Ik draag nooit sokken. Heb ik nooit koude voeten? Nee eigenlijk niet. Binnenshuis loop ik altijd op sloffen. Ik draag bijna altijd jurkjes en hakken eronder dus sokken kunnen dan niet aan. In de winter een panty en zodra het voorjaar word de blote benen. Of ik sokken heb? Ja, skisokken...


💛 Weetje 3 💛 Ik ben ook skilerares. Na mijn opleiding MTRO (Toerisme) ben ik via de Snowsports Academy diverse opleidingen gaan doen en heb zo mijn NSL 1 & 2, Anwärter en Landes I mogen behalen. Hierna heb ik zowel in Oostenrijk als Italië les gegeven.


💛 Weetje 4 💛 Ik ben slecht met planten. Ja echt, we hebben slechts 3 planten in huis en 2 daarvan staat het huilen nabij. De laatste is een ecosysteem en zelfs die had ik vorig voorjaar bijna vermoord. Gelukkig is deze gered en doet deze het nu super.


💛 Weetje 5 💛 ik heb op een schippersinternaat gezeten. Mijn ouders hadden een binnnenvaartschip en vanaf mijn zesde tot en met mijn veertiende levenjaar zat ik doordeweeks op een schippersinternaat. Ik heb daar een ontzettend leuke tijd gehad en ben er altijd met plezier naartoe gegaan. Na het overlijden van mijn vader zijn mijn moeder, zusje en ik aan de wal komen te wonen in Zwolle. Ondertussen woon ik alweer ruim acht jaar in Friesland.


Welk weetje vindt je het meest gek/bijzonder/leuk? Ik ben benieuwd.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page