top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRosalie

T’is te Lief - by Maartje


Soms vindt je zomaar zulke leuke merkjes dat ik het even moet benoemen. Naast handgemaakte kinderkleding en toebehoren ben ik ook gek op Marktplaats en Vinted. Ik hou ervan om kleding een tweede leven te geven in deze weggooimaatschappij. Schaam ik mij daarvoor? Zeker weten niet. In mijn familie sta ik bekend als Miss Markplaars omdat ik zo vaak leuke dingen vind voor een mooie prijs.


Zo kocht ik een tijdje geleden een aantal items van Nathalie (die ik zo ging volgen op Instagram). Eenmaal de items thuis stond er in de aangekochte item het merk T’is te Lief en ik ging op onderzoek uit en kwam zo bij de Instapagina van Maartje, de eigenaresse van T’is te Lief. Ik was verliefd op haar prachtige creaties zoals baby ondergoed, haarbandjes en turbans en dus ging ik haar volgen en niet veel later bestelde ik turban met bijpasend rokje.


Omdat het tijd werd voor een nieuw fashion item voor Josephine heb ik weer contact gezocht met Maartje of zij voor haar een nieuwe turban en haarbandje wilde maken. Ik heb de hoofdomtrek doorgegeven zodat het perfect gaat passen en al snel kreeg ik de melding dat mijn bestelling klaar was. Vanmiddag kwam het al binnen en zo kan Josephine als een echte diva het mooie weer tegemoet! Kom maar op met het mooie weer!!

285 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page