top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRosalie

Wasbare luier testpakket

Van de week ging ik onze zoon ophalen bij een vriendje en bij binnenkomst viel mijn oog op eem Cheeky Wipes doos. Dit is een bekende wasbare billendoekjes doos en mijn interesse was gewekt. Ik vroeg hoe de doekjes bevielen en ze gaf aan ook wasbare luiers te gebruiken. Helaas liep het momenteel niet lekker, had de kleine veel uitslag en met name voor de nacht werden toch weer wegwerp luiers gebruikt.


Ik vertelde dat wij ook wasbare luiers gebruiken en ik ging enthousiast vertellen over mijn wasbare luieravontuur. Dat wij zijn begonnen met een huurpakket om zo meerdere systemen en merken te proberen en hierna gericht luiers konden aanschaffen. Dit voordeel heeft zeker de doorslag gegeven dat wij geen miskoop hebben gedaan en dat wij 100% wasbaar luieren. Helaas is dat vaak niet voor iedereen en wat ik zo lees op diverse fora is dat er een hoop miskopen worden gedaan waardoor het wasbaar luieren geen succes is. Dit is zo zonde, want ik weet zeker dat met het juiste materiaal, dat bij jou en je kindje past, echt kan slagen.


Ik wil deze moeder helpen en zo heb ik haar een soort van testpakket aangeboden vanuit mijn eigen luierstash. Meerdere merken, sytemen en boosters om zo te kijken wat bij haar en haar kindje past. In het pakket heb ik prefolds van Imagine Baby, nachtluiers Sandy van Motherease, boosters van Geffen Baby en Little Lamb, overbroekjes van Motherease, SmartBottoms en Blueberry, AIO’s van Motherease, Blueberry, SmartBottoms en Petite Crown en afgemaakt met een snappi, heilwolle en inlegvellen. Hierbij een gebruiksaanwijzing geschreven welk systeem met welk merk het beste te combineren valt en wat de voordelen zijn ieder type. Ik ben erg benieuwd hoe ze gaan bevallen en zal binnenkort een vervolg hierover delen.


Heb jij vragen of problemen met je wasbare luiers? Laat het me weten en dan kijk ik hoe ik je kan helpen.

168 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page