top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRosalie

Green Girlz

Ongeveer anderhalve week geleden kreeg ik een berichtje in mijn berichtenbox van Sabrina. Haar heb ik een paar jaar leden op de Ouders Natuurlijk Beurs bij de stand van Lieveluiers.nl. Ik, als enthousiasteling, heb haar toen advies gegeven over de luiers.


Nu vertelde Sabrina dat zij weer het naaien opgepakt had en dat ze mij graag twee outfits wilde toesturen voor Josephine. Sabrina, heeft een huis vol gezelligheid met 5 prachtige kinderen, heeft een tijdje zich op andere dingen gefocust maar is nu weer back in business met Green Girlz . Via haar webshop kan je handgemaakte kinderkleding vinden die met liefde gemaakt zijn. Ze gebruikt tricot en katoen die GOTS gecertificeerd, linnen welke enkel bestaan uit linnen en wol dat muslin vrij is. Duurzaamheid staat hoog in het vaanden bij Sabrina. Op haar instagram zag ik ook dat ze zelf linnen verft met plantaardige materialen. Hoe mooi is dat?!


Voor Josephine kreeg ik het schattig jurkje en pyjamaatje Ballerina Diertjes toegestuurd. Gezien het thema in haar kamer flamingo’s is, móést ik wel voor dit prachtige printje gaan! De stof is tricot GOTS en valt erg fijn en soepel. Zowel de jurk als de pyjama hebben een roze biesje wat het echt een meiden item maakt. Daar ben ik gek op! Ook kreeg ik er nog een bijpassend haarbandje bij om te look af te maken. Alles werd super leuk ingepakt met mooie kaartjes eraan. Hierop staat welk materiaal het is en hoe je het moet wassen. Erg handig!


Naast meisjeskleding maakt Sabrina ook jongenskleding en wasbare luiers. Deze zijn voorzien van bamboe badstof aan de binnenkant met booster en de buitenkant is voorzien van tricot GOTS. Als ik haar creaties zo bekijk op Facebook en Instagram dan is Sabrina ontzettend creatief en Green Girlz haar uitlaatklep voor haar duurzame handgemaakte kinderkleding. Ik zeg, ga een kijkje nemen op haar pagina’s en website om zelf te oordelen hoe mooi haar kinderoutfits zijn.


Zie je de laatste foto? Daar staat een leuke giveaway op de plank die morgen gepost gaat worden! To be continued...


Owja, en wat betreft die wasbare luiers? Dat was niks voor haar en is ze mee gestopt 🤣...

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page